Datum: 13-08-2022 - 01:19
08
me
'16

Meld je aan voor MusicKids.

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc organiseert ook dit jaar weer het jaarlijkse MusicKids programma. In dit programma maken de leerlingen van de Noordwijkerhoutse basisscholen op een educatieve manier  kennis met muziek. Op 14 en 21 april hebben de leerlingen een bezoek...

gebracht aan De Parade, het eigen verenigingsgebouw van St. Jeanne d’Arc. Op 26 april heeft de marchingband een open repetitie verzorgd waarbij de leerlingen een kijkje in de keuken krijgen van het reilen en zeilen binnen een echt orkest.

Het programma wordt afgesloten met 3 AMV lessen die muziekvereniging St. Jeanne d’Arc aanbiedt. Deze lessen vinden plaats op 19 en 26 mei en op 2 juni, van 15:00 – 16:00 uur en zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Tijdens deze AMV lessen leren kinderen ontdekken of ze het echt leuk vinden om door te gaan met muziek en leren ze op een speelse manier de allereerste beginselen van het musiceren.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen met het MusicKids programma? Meld je dan nog snel aan door het sturen van een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto PR