Datum: 30-03-2020 - 09:24
04
me
'16

Burgemeester Goedhart feliciteert 100-jarige mevrouw Broekhof-Kromhout.

In Woonzorgcentrum Munnekeweij was het groot feest vandaag, in de tuinkamer werd het heugelijke feit gevierd van de 100e verjaardag van mevrouw Nel Broekhof-Kromhout. Burgemeester Goedhart kwam haar namens de gemeente een fruitmand en de felicitaties van iedereen...

uit Noordwijkerhout overhandigen. Pastoor Goumans en ook de medebewoners waren in grote getale aanwezig om mevrouw Broekhof te feliciteren en natuurlijk werd er met zijn allen 'het lang zal ze leven' voor haar gezongen.

De 100-jarige is voor haar leeftijd nog in goede gezondheid, al gaat het lopen volgens haar niet meer als een kievit. Ze speelt nog graag een kaartje mee met de klaverjasclub en verder doet ze het als 100-jarige lekker rustig aan.

Mevrouw Broekhof woont sinds 2008 in Munnekeweij en heeft het daar prima naar haar zin. Uit handen van de Topaz Gebiedsmanager kreeg de 100-jarige bloemen en een waardebon voor heel veel kroketten want daar is ze gek op. Mevrouw Broekhof is nog in het gelukkige bezit van twee kinderen, 5 kleinkinderen en 13 achterkleinkinderen.

We hopen dat mevrouw Nel Broekhof-Kromhout in goede gezondheid en nog met veel plezier in de Munnekeweij mag blijven wonen.

Foto's BON