02
me
'16

Voorbereidingen slagwerkgroep St. Jeanne d’Arc voor concours Hamont in volle gang.

De slagwerkgroep van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc neemt op 16 mei deel aan het Internationale Muziekconcours der lage Landen in het Belgische Hamont. De voorbereidingen zijn inmiddels in de afrondende fase. De laatste maanden is er alles aan gedaan om op 16 mei...

sterk voor de dag te komen in een groot internationaal deelnemersveld.

Instructeur Ronald Krassenburg heeft de algehele muzikale leiding in handen. Het is zijn taak om de nootjes en de ritmes van de twee marsen (New Contradictions en Half a Century) goed onder elkaar te krijgen dat het ook tijdens het marcheren nog goed uit de verf komt.

Instructeur Ton van der Krogt is belast met de exercitierepetities, waar de finesses van het marcheren worden aangescherpt. In de gymzaal van de Regenboogschool wordt gewerkt aan houding, uitstraling en de verplichte figuren zoals de counters en de bochten. De leiding tijdens het musiceren is in handen van tamboer maitre Erik Duivenvoorde.

Mocht u het leuk vinden op de slagwerkgroep te steunen in Hamont dan kunt u zich aanmelden voor het supportersarrangement en kunt u met de slagwerkgroep meereizen met de bus. Dit kost €10,- voor de busreis, de toegang is gratis. U kunt hiervoor contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto PR