Datum: 09-08-2020 - 01:31
01
me
'16

Openlucht Pinkster-oecumene in de tuin van de Victorkerk.

Ook dit jaar is er zondag 15 mei op Eerste Pinksterdag om 10.00 uur een oecumenische dienst, bij goed weer in de open lucht. De dienst is georganiseerd door de Samenwerkingsraad van Kerken, waarin de beide parochiekernen Jozef en Victor en de gemeente rond de Witte Kerk...

in samenwerken. Locatie is dit keer de tuin van de St. Victorkerk, achter het Victorhuis. Adres: Sint Victorlaan. Het thema van de dienst is ‘Aarde, water, lucht en vuur’.

Muzikale medewerking wordt verleend door de Chr. Muziekvereniging De Harpe Davids, onder leiding van Hendrik-Jan Lindhout en het Herenkoor van de Victorkerk, onder leiding van Anton van Grieken. Er is oppasdienst en kindernevendienst.

Bijzonder is wel dat er in deze dienst een kindje gedoopt gaat worden: Lucas Heerikhuisen. En ook de preek belooft iets speciaals te worden: een één-tweetje tussen pastor Owel en ds. Van der Weide.

U bent van harte welkom! Bij (onverhoopt) slecht weer hoeft u niet ver om droog te zitten. Dan verhuizen we namelijk naar de Victorkerk.

 

20 Foto's BON, openluchtdienst 2015 landgoed Klein Leeuwenhorst.