Datum: 30-06-2022 - 05:28
30
apr
'16

Feestelijke uitreiking Wandelkaart Bollenstreek bij VVV Noordwijkerhout.

Als één van de eersten in de serie landelijke wandelkaarten van Falk is vandaag nummer 14 uitgekomen: Bollenstreek met Amsterdamse Waterleidingduinen. De hoofdrolfiguranten stapten uit de kaart en namen deze feestelijk in ontvangst van Sander Arts van Falkplan bij VVV Noordwijkerhout...

Met de Wandelkaart Bollenstreek hoef je nooit meer te verdwalen en kun je zelf je eigen mooiste route uitstippelen. Laat je verrassen door alles wat de natuur te bieden heeft. Langs de eindeloze bloemenvelden, over het strand, door de gezellige dorpen of door de uitgestrekte Amsterdamse Waterleidingduinen.

De wandelkaart biedt een overzicht van alle knooppunten en alle wandelpaden in de Bollenstreek met zo’n honderd kilometer aan bewegwijzerde routes. Ook vind je op de kaart 12 ommetjes en 3 dagwandelingen langs bijzondere plekken in de omgeving.

De Wandelkaart Bollenstreek is voor € 8,99 verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout aan de Dorpsstraat 8, elke maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Foto's BON