Datum: 06-12-2021 - 00:17
29
apr
'16

Een Blik Op de kampioenen van 2016 (update): Van Nispen MA1.

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto...

naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk.

Klik op de volgende links voor de kampioenen van 2016:
*Van Nispen C2.
*VVSB E6
*VVSB MB1
*VVSB MD1

*Van Nispen B1

Update 28-04-2016: Van Nispen MA1.
Dinsdagavond 16 april speelden de dames A1-junioren van VV Van Nispen hun kampioenswedstrijd tegen Scheveningen MA1. De dames van Van Nispen waren zeer gespitst op de overwinning want dit zou hen direct de Kampioenstitel opleveren.

In weer en wind stonden ze super gemotiveerd op het veld. Na een iets wat verlate start begon de strijd. Cindy de Klerk wist al snel uit te breken en scoorde schitterend de openingstreffer 1-0, hiermee was de toon gezet. Echter de dames van Scheveningen wilde niets weggeven en er ontstond een mooie strijd. 

Om het gehele team van VN te laten spelen werd er na 20 minuten gewisseld en ook toen ontstonden er weer mooie acties. Guusje van Eeden tikte 2-0 binnen maar ook Suzanne Ras liet er geen gras over groeien en schoot recht door het midden de 3-0. Maar men moest alert blijven want Scheveningen zocht zijn kansen en ja hoor het tegen doelpunt viel. De ruststand was 3-1.

Na de rust scoorde Susanne Ras nogmaals. Het publiek genoot ondanks de kou van een mooie wedstrijd. Van Nispen moest blijven jagen om niets meer weg te geven. Keeper Anja van Splunter had de boodschap begrepen en liet geen bal meer door.

Zo ook Florianne Wiegel en  Romy Ruigrok; zij bleven uitstekend verdedigen. Jasmijn Jansen trachtte nog een schitterde goal te maken vanaf de middenlijn echter deze belandde net op de lat. Van Nispen bleef doorgaan en uiteindelijk maakte Annick van Saase het 5de doelpunt.  Eindstand 5-1, een topprestatie voor dit dames team.

Deze A1 is de terechte winnaar van de competitie 2016 met de minste doelpunten tegen en de op één na hoogte score aan doelpunten. Van Nispen MA1 kon hun kampioenschap gaan vieren. Zij ontvingen bloemen en een overwinnaars button en een warm welkom in de kantine. Na de C2 en B1 is dit alweer het 3e kampioenschap voor VV Van Nispen.

Tekst en foto PR Van Nispen.