Datum: 02-06-2020 - 23:42
28
apr
'16

Koningsmarkt voor Scouting Bosgeest een groot en smakelijk succes. (foto's)

Op 27 april was het weer zover, de Koningsmarkt van Scouting Bosgeest stond voor de deur. Ondanks de slechte weersvoorspellingen stond het kooplustige publiek al vroeg en vol ongeduld bij de kramen van de scouts. Niet zo verwonderlijk, als je de lage prijzen kent en niet...

te vergeten de heerlijke appeltaarten. Deze worden zelf gebakken door de groepsleiding. Voor 12 uur waren de stroopwafels en appelpunten uitverkocht en had heel Noordwijkerhout wat smakelijk lekkers bij de koffie.

Daarnaast was er weer grote belangstelling voor de Euroloterij, waarbij prachtige prijzen te winnen waren. Kinderen hebben zich tijdens de markt uitstekend vermaakt in het Kinderparadijs. De Koningsmarkt 2016 was dan ook voor de Scouting Bosgeest weer een groot succes!

 

Met de opbrengst van de rommelmarkt en de verkoop van stroopwafels, heeft u Scouting Bosgeest een steuntje in de rug gegeven. Op deze manier kunnen wij de contributie laag houden en ons clubhuis onderhouden. We willen iedereen bedanken voor het inleveren en kopen van spullen en voor alle hulp die wij gehad hebben.

Foto's BON