Datum: 06-06-2023 - 10:34
26
apr
'16

Vernieuwde Jeugdcompetitie 2016 HSV de Arnoud.

Vanaf vrijdagavond 29 april 2016 gaat de Jeugdcompetitie van de HSV de Arnoud weer van start! De opzet van de competitie zal dit jaar anders van opzet zijn dan voorheen. In het verleden konden alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 8 t/m 17 jaar mee doen...

aan de jeugdcompetitie. Vanaf dit jaar willen we de Jeugdcompetitie open stellen voor leden t/m 22 jaar. Om ook de jonge deelnemers een goede win-kans te geven zullen de groepen dit jaar anders ingedeeld worden. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal voor 1 van de onderstaande groepsindelingen gekozen worden.

Voorkeursindeling groepen
Groep C (bij voldoende animo)
8 t/m 11 jaar
Groep B
12 t/m 15 jaar (of 8 t/m 14 jaar)
Groep A
16 t/m 22 jaar (of 15 t/m 22 jaar)

Voor de B en de C groep zullen dezelfde reglementen gelden als het voorgaande jaar, waarbij het alleen toegestaan is om met een vaste hengel te vissen. Deze vismethode is bij uitstek geschikt om goed te leren vissen en ook vaak het meest effectief om veel (kleine) vis te vangen.

In de A groep mag er dit jaar ook gevist worden met een werphengel voorzien van een voerkorf zoals bijvoorbeeld feederhengels en winkle pickers. Deze manier van vissen biedt een extra uitdaging voor jongens en meiden die het vissen met de vaste hengel al goed beheersen en levert vaak de grotere bonus vissen op.

De wedstrijden zullen weer in de Leidsevaart gehouden worden gehouden op de volgende data: 29-4, 20-5, 27-5, 10-6, 17-6, 2-7, 8-7, 19-8, 26-8, 2-9.

Om een goede indeling van de groepen te maken ontvangen wij dit jaar graag een berichtje of je mee doet dit jaar. Dit kan door een e-mail te sturen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onder vermelding van; naam, geboortedatum en een telefoonnummer.

Hopelijk tot aan de waterkant!