25
apr
'16

Prachtige bloemenfietstocht voor het hele gezin

Maak van zondag 1 mei een gezellige dag met z’n allen op de fiets. Dan wordt er door VVV Noordwijkerhout in samenwerking met de Toerclub Vogelenzang de Bloemenfietstocht georganiseerd van 25 kilometer langs de mooiste bloeiende bollenvelden in de omgeving. Start van de...

fietstocht is in Noordwijkerhout bij de VVV. Een leuke activiteit tijdens de meivakantie voor het hele gezin. De Bloemenfietstocht voert langs prachtige bloemenvelden in de mooie omgeving rondom Noordwijkerhout.

Onderweg kan er gestopt worden voor een uniek fotomoment, kan een bezoek worden gebracht aan de Pluktuin aan de Leeweg en leidt de route langs diverse gezellige plekjes voor een tussenstop. Fiets mee met het gezin en iedereen ontvangt iets lekkers voor onderweg en na afloop een leuke verrassing als aandenken.

Start van de Bloemenfietstocht op zondag 1 mei is tussen 9.00 uur en 10.00 uur bij de VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8. Bij voorinschrijving betaalt u € 3,50 per persoon en € 1,50 per kind. Bij inschrijving op de dag zelf betaalt u € 4,- per persoon en € 2,- per kind. Inschrijving bij VVV Noordwijkerhout.

Geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon: 0252 372 096.