Datum: 23-09-2023 - 03:08
25
apr
'16

Laatste Avondvierdaagse Noordwijkerhout komt eraan.

Het komt niet echt als een verrassing, maar pijn doet het natuurlijk wel. Helaas is het de avondvierdaagse Noordwijkerhout niet gelukt om leden voor een nieuw bestuur te vinden. Wel hebben een aantal mensen aangegeven een handje te willen helpen. Maar hiermee kunnen...

we het opheffen van Avondvierdaagse Noordwijkerhout toch niet voorkomen.

Ondanks dit trieste nieuws zullen we over een aantal weken voor de 60ste keer van start gaan. Voor ons als bestuur is dit toch een mijlpaal om dit evenement middels een jubileumjaar te mogen afsluiten. Hopelijk met droog en zonnig weer. Dit jubileumjaar zal plaatsvinden van 6 t/m 9 juni 2016. De 45 vrijwilligers zullen zich ook dit jaar weer enthousiast inzetten om alle wandelaars veilig over te laten steken.

Dit jaar zal het alleen mogelijk zijn om de 5 km te lopen, waarbij er elke avond onderweg iets leuks of lekkers zal zijn. Je kunt je inschrijven voor maar € 4,50 per persoon. Begeleiders die met de kinderen meelopen en geen medaille hoeven kunnen zich al inschrijven voor € 1,50. We willen benadrukken dat het erg belangrijk is dat iedereen zich echt inschrijft. Op deze manier bent u via ons verzekerd mocht er iets gebeuren onderweg.

Iedereen mag aansluiten bij de sportieve evenement. Inschrijven kan vanaf maandag 23 mei 2016 bij het VVV-kantoor aan de Dorpsstraat in Noordwijkerhout of via de website www.noordwijkerhoutinbeweging.nl. Ook is het mogelijk om op het laatste moment in te schrijven in de kantine van VVSB voor €5,- per persoon.

De Avondvierdaagse Noordwijkerhout hoopt dit laatste jaar met een lange stoet door Noordwijkerhout te paraderen. Bent u er ook bij?

 

Wil je ons volgen via FaceBook. ‘Like’ onze pagina: Avondvierdaagse noordwijkerhout.

Foto's BON intocht 2015.