Datum: 19-09-2020 - 18:23
24
apr
'16

Een Blik Op de kampioenen van 2016 (update 3) Van Nispen B1.

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto...

naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk.

Update 24-04-2016:
Afgelopen zaterdag speelde Van Nispen B1 thuis tegen de B2 van Rijnsburgse Boys. Dit resulteerde in een mooie 4-0 voor Van Nispen.

Zoals echte kampioenen ontvingen zij bloemen en een ware kampioensschaal. Ook was een winnaars-shirt speciaal door één van de ouders ontworpen.

In de kleedkamer werd een besloten feestje voortgezet, waarna zij het bekende kampioensmenu kregen aangeboden (broodje kroket/frikandel en een sportdrankje).

's middags stond het B1 uitje op het programma: voetgolf. Een feestelijke dag voor het team van leider Peter Geerlings en trainer Randy de Jong. Gefeliciteerd namens heel Van Nispen.

Foto Van Nispen.