Datum: 30-06-2022 - 23:57
23
apr
'16

29 april jeugdveiling St. Jozefkerk.

Op vrijdagavond 29 april is de jaarlijkse kerkenveiling van de St. Jozefkerk in de Maasgaarde in Noordwijkerhout. Ieder jaar voor de grote veiling wordt de Jeugdveiling georganiseerd van 19:00-20:00 uur. Ook dit jaar is er weer een kleurplaten- wedstrijd georganiseerd en zal de prijsuitreiking...

tijdens de veiling plaatsvinden. Ieder jaar lijkt er meer animo te zijn voor de kleurplatenactie en de jeugdveiling. Dit jaar is het aantal ingeleverde kleurplaten verdrievoudigd!! De verwachting is dus ook dat de jeugdveiling een goede start zal maken voorafgaand aan de grote veiling!

Vanwege het 100-jarig bestaan van de St.Jozefkerk  zijn er extra leuke en interessante veilingitems op zowel de jeugd- als grote veiling. Iedereen is aanstaande vrijdag van harte welkom in de Maasgaarde (naast de St. Jozefkerk).

Hoe werkt de Kerkenveiling?

De kerkenveiling voor de St. Jozefkerk vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 april. U bent vanaf 19:00 uur van harte welkom voor de Jeugdveiling welke vooraf gaat aan de grote veiling, die om 20:00 uur start. Wanneer u met uw gezin of alleen De Maasgaarde binnenstapt kunt u zich bij binnenkomst laten inschrijven. U krijgt dan uw eigen kopersnummer (gele kaart met een nummer erop).

Zo gauw u interesse heeft in een veilingitem steekt u uw kopersnummer omhoog en wanneer u als laatste geboden heeft, bent u de koper van het item. U steekt dan nogmaals uw veilingnummer omhoog, zodat de veilingmeester kan zien wat uw kopersnummer is. De notaris noteert het catalogusnummer, uw kopers-nummer en het bedrag.

Tijdens de avond van de veiling zijn alle consumpties (koffie en/of een borreltje, frisje) voor rekening van het kerkenveilingcomité. Loop gerust even binnen op vrijdagmiddag, u kunt dan de goederen bekijken die ’s avonds worden geveild. Aangeboden goederen kunnen niet worden geruild.

De items welke u gekocht heeft kunt u dezelfde avond nog meenemen, maar het kan ook zijn dat u een tegoedbon ontvangt (o.a. voor diensten van derden of sommige versproducten). U kunt wanneer u weggaat contant betalen of u ontvangt later een factuur.

Bent u verhinderd? Geen enkel probleem… het is mogelijk om een opdracht door te geven aan de volgende commissieleden (Wim Duivenvoorde - 0252-373227 of Rik Pennings - 06-23191407). U geeft door wat u wilt kopen en voor welk bedrag, zij voeren het graag voor u uit.

Foto's BON Kerkenveiling 2015
.