Datum: 23-01-2022 - 20:50
23
apr
'16

Bloemencorso in Noordwijkerhout. (foto's van de middag en avond)

Door de prima weersomstandigheden trok vrijdagmiddag de stoet van bloemencorsowagens in het centrum van Noordwijkerhout al heel veel bekijks. De wagens van KAVB-Noordwijkerhout 'Shining Shoes' en van de Corsogroep De Zilk 'Catwalk' stonden te pronken bij de Witte Kerk...

alle andere corsowagens waren opgesteld op de Herenweg en de Brink. De start in de avond van het verlichte bloemencorso was in de Witte Kerk, de genodigden werden welkom geheten door burgemeester Goedhart en Leo van der Zon de voorzitter van het bloemencorso in de Bollenstreek.

In de bloemrijk versierde Witte Kerk deelde Leo van der Zon de complimenten uit aan de gemeente Noordwijkerhout en zijn vrijwilligers voor de fantastische organisatie van de start van het bloemencorso in Noordwijkerhout. Tevens maakte de voorzitter bekend dat de deskundige jury tot de conclusie was gekomen dat de praalwagen van de Keukenhof zich als mooiste presenteerde.

Edwin Oudshoorn, modeontwerper van Nederlandse bodem, verrichtte de officiële opening van het verlichtte Bloemencorso van de Bollenstreek 2016 in Noordwijkerhout, dat het thema Flowers & Fashion heeft meegekregen. Het thema van volgend jaar werd ook al bekend gemaakt en dat is 'Dutch Design'.

Foto's van de middag en de avond redactie BON.