Datum: 01-07-2022 - 00:29
14
me
'12

4 t/m 7 juni Avondvierdaagse Noordwijkerhout.

Van 4 t/m 7 juni aanstaande wordt in Noordwijkerhout de traditionele avond vierdaagse gelopen, en wel voor de 56e maal. Deze wandeltocht over 4 avonden is destijds opgezet door de wandelsport vereniging DIO ‘Door Inspanning Ontspanning’, die later is overgenomen door de...

Plaatselijke Wandelsport Regeling Commissie Noordwijkerhout. De afstanden die iedere avond gelopen worden zijn 4 x 10 en 4 x 5 kilometer welke door de schitterende natuur rondom ons dorp gaan.

 

De commissie is druk bezig met de organisatie van dit wandelevenement en heeft in grove lijnen de parkoersen uitgestippeld, vergunningen aangevraagd, de mensen in de binnen / en buitendienst benaderd, etc. Behalve de 7 koppige commissie helpen ieder jaar circa 40 vrijwilligers mee om de avondvierdaagse te laten slagen en zonder problemen te laten verlopen.


Ondanks de slechte economische tijden en het wegvallen van enige sponsoren wisten we toch de inschrijfgelden op hetzelfde lage peil te handhaven als het voorgaande jaar.
Dat is bij voorinschrijving tot en met 12 jaar € 2,75 en daarboven € 3,00, bij de start is inschrijven ook mogelijk maar dan is het voor iedereen € 4,00. Het vertrekpunt is vanuit de kantine van VVSB ´Voetbal Vereniging Sint Bavo´ op het Sportcomplex De Boekhorst tussen 18.30 uur en 19.00 uur.


De voorinschrijving kan vanaf 28 mei bij het V.V.V. tijdens kantooruren in de Dorpsstraat 8. Wij verwachten ruim 800 deelnemers, vooral van de schooljeugd die op de laatste avond het felbegeerde avondvierdaagse kruis met draaglint en spelt mee naar huis nemen.  Inlichtingen telefonisch op nummer 0252-374609.