Datum: 27-09-2023 - 23:18
19
apr
'16

O jee....'The Angry Birds' komen naar Noordwijkerhout.

Ter promotie van de nieuwe bioscoopfilm 'Angry Birds: De Film' (vanaf 18 mei in de bioscoop) zullen de filmpersonages te zien zijn als prachtige bloemcreatie op hun eigen praalwagen tijdens het Bloemencorso Bollenstreek. De 'Angry Birds: De Film' praalwagen wordt van woensdag...

20 april tot vrijdag 22 april met bloemen gestoken in de Klinkenberghal, Rijksstraatweg 52, 2171 AM Sassenheim. De hal is open voor pers en publiek.

De corsogroep KAVB Noordwijkerhout zal samen met een groep Nieuwe Noordwijkerhouters, (dit zijn statushouders/vluchtelingen uit o.a. Syrië, Egypte etc.) die in Noordwijkerhout wonen, deze wagen gaan steken.

Op woensdag 20 april zal om 14.00 uur de eerste bloemensteek in Sassenheim plaatsvinden. Deze officiële start zal in gezelschap zijn van Angry Bird Red.

Vrijdag 22 april zal vanaf 16.00 uur de complete praalwagen voor het hele publiek te bezichtigen zijn. Klik hier voor het programma van het corso in Noordwijkerhout.

De praalwagen van 'Angry Birds' staat opgesteld bij de Witte Kerk in Noordwijkerhout. Vanaf 16.00 uur zullen de echte Angry Birds Red, Chuck en Bomb bij de praalwagen staan. Fans en bezoekers kunnen gratis met hen op de foto.

Om 21.00 uur zal vanaf de Herenweg een lichtparade vertrekken die door Noordwijkerhout rijdt met als eindpunt Maandagse Wetering (begin Gieterij).

Zaterdag 23 april om 9.30 uur begint de grote parade in Noordwijk bij de vuurtoren. De parade zal achtereenvolgens rijden naar Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Bennebroek, Heemstede en als eindbestemming Haarlem. Rond 20.35 uur zal de parade in Haarlem arriveren, waarna de praalwagen in het centrum gestationeerd wordt.

Zondag 24 april staat de 'Angry Birds: De Film' praalwagen de gehele dag ter bezichtiging op de Gedempte Oude Gracht ter hoogte van huisnummer 33. De echte Angry Birds Red, Chuck en Bomb zullen bij de praalwagen staan. Fans en bezoekers kunnen gratis met hen op de foto.

Foto's PR