Datum: 01-02-2023 - 10:16
18
apr
'16

Mooie opbrengst rommelmarkt Jeugdwerk De Zilk (foto's)

Na het ophalen van de spullen huis-aan-huis op 7 april was het al duidelijk voor de vrijwilligers van Jeugdwerk De Zilk; de berg met spullen was groter dan het vorige jaar. Het was dus nog een hele klus om alles op tijd gesorteerd, gecontroleerd en geprijsd te krijgen voor zondag 17 april...

Maar om 10 uur stonden alle spullen weer keurig uitgestald en konden de eerste koopjesjagers, die zich al ruimschoots verzameld hadden voor het hek, hun slag slaan.

Het weer zat niet helemaal mee en de bezoekers werden dan ook een af en toe getrakteerd op een buitje, wat de omzet van de bar binnen, en de paraplu's, dan wel weer ten goede deed.

Maar de zon heeft ook flink geschenen en menig vrijwilliger is dan ook naar huis gegaan met een kleurtje op het gezicht.

Nadat alle kramen weer leeg geruimd waren kon de penningmeester een mooie omzet van € 6450,- euro bekend maken, € 750,- meer dan het voorgaande jaar.

 

Met de opbrengst van de Rommelmarkt worden er verschillende jeugdgroepen gedraaid en gaan de kinderen 1 keer per jaar op zomerkamp. Meer informatie op www.jeugdwerkdezilk.nl.

Foto's BON