Datum: 16-05-2021 - 07:00
19
apr
'16

Zondag 24 april golf voor iedereen op Golfbaan Tespelduyn.

Golfbaan Tespelduyn organiseert op zondag 24 april een Open Golfdag. De bezoekers kunnen dan op ongedwongen wijze kennis maken met de golfsport. Van 11:00 tot 17:00 uur is iedereen van harte welkom om gratis en op laagdrempelige wijze kennis te maken met golf...

Er kan vrijblijvend deelgenomen worden aan golflessen, er  kunnen echte holes gespeeld worden en de nieuwste en mooiste materialen kunnen getest worden. Tespelduyn heeft tijdens deze dag tal van spectaculaire acties zodat er op interessante wijze kennis gemaakt kan worden met deze leuke sport.

Voor wie?
De Open Golfdag is voor mensen die kennis willen maken met de sport, golfers die de sport weer op willen pakken,  iedereen die zomaar een kijkje wil komen nemen of voor actieve golfers. Kortom, iedereen is van harte welkom, zowel jong als oud, golfer en niet-golfer! Deelnemen aan de Open Golfdag kan alleen, maar het is natuurlijk veel leuker om ook familie, vrienden of kennissen mee te nemen.

Programma:
Tussen 11:00 uur en 17:00 uur wordt doorlopend een gratis kennismaking met golf aangeboden. Inschrijven voor deze kennismaking is niet nodig. Tijdens de kennismaking worden de basistechnieken van golf uitgelegd.

Tevens speelt men de oefenholes om écht kennis te maken met de sport. Naast de kennismakingen zal het team van Tespelduyn de gehele dag rondleidingen geven over het landgoed en de golfbaan en kan men gratis ballen slaan op de driving range.

Reeds in het bezit van het Golfvaardigheidsbewijs?
Op de driving range kan je bij het team van Ted’s Golfshop de nieuwste golfclubs van verschillende merken testen om te kijken welke het beste bij jou past! Ook voor de jeugd zijn er diverse demo golfclubs aanwezig.  Uiteraard is er op deze dag ook de mogelijkheid om te kijken of uw huidige set nog bij u past.

Meer info: www.tespelduyn.nl.