17
apr
'16

Jeugdtheatergroep Tïkkie trots na voorstellingen jongste groep. (foto's)

Afgelopen weekend (9 en 10 april) speelde de jongste groep van Jeugdtheatergroep Tïkkie de musical ‘Paniek in de Snoepfabriek’. Een vrolijke familiemusical welke vol energie en enthousiasme werd gespeeld en gezongen. De zenuwen liepen zaterdag hoog op bij de kinderen...

maar wat was het gaaf om dan eindelijk voor publiek te mogen spelen: Eerst voor mensen van de Zonnebloem en daarna voor wel drie bijna uitverkochte zalen. Regisseur Ester de Jong heeft met haar team deze groep in 1,5 jaar ontzettend zien groeien met een resultaat om trots op te zijn!

 

Om deze voorstellingen mogelijk te maken is een groep vrijwilligers ter ondersteuning van de drie groepen onmisbaar. Denk aan bijvoorbeeld decorbouw, techniek, grime, kleding, kaartverkoop, PR en catering.

Bij Tïkkie zijn we blij met de huidige groep vrijwilligers, bestaande uit een vaste kern ondersteund door flexibele krachten die komen helpen als zij beschikbaar zijn.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe hulp! Zou jij het leuk vinden om bij Tïkkie te komen helpen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! www.tikkie.nl.

Tekst en foto’s Tikkie.