Datum: 16-05-2022 - 10:04
16
apr
'16

Een Blik Op de kampioenen van 2016 (update 2) VVSB E6. (foto's)

De competities in de verschillende takken van sport lopen ten einde, hopelijk kunnen we ook dit jaar weer kampioenen huldigen in Noordwijkerhout en De Zilk. Is jouw team dit seizoen kampioen geworden, of ken je iemand die dit jaar de beste was? Stuur dan je kampioensfoto...

naar het mailadres van Blik Op Noordwijkerhout: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in de mail ook aan wie er op de foto staan, wat er gewonnen is en wanneer dat is gebeurd en dan plaatsen wij het op BON 'de best bekeken nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk.

Update 16-04-2016: VVSB E6 Kampioen

Met nog 1 wedstrijd te gaan is VVSB E6 vandaag, zaterdag 16 april, kampioen geworden. Doordat ze ASC E4 versloegen zijn ze niet meer in te halen door de concurrentie. Tijdens de competitie heeft deze goed op elkaar ingespeelde voetbalmachine nog geen enkele nederlaag hoeven te slikken.

Alleen 2 gelijke spelen tegen de nummers 2 en 3. Het team ging dan ook vol goede moed op weg naar Oegstgeest. Op een smal zanderig hockey tapijt viel het niet mee om de goal te vinden en de tegenpartij verdedigde goed. Ouders en begeleiding werden wel wat zenuwachtig toen het met de rust nog steeds 0-0 was.

Uiteindelijk viel dan toch 5 min voor tijd de verlossende goal. Uit een vrije trap werd de bal langs de keeper geschoten. Wat een ontlading op en langs het veld. De kampioensbeker werd uitgereikt en de spelers poseerde geduldig voor de toegestroomde fotografen. Het kampioenschap is gevierd met kinderchampagne en gezang.

Op sportpark de Boekhorst is het team vervolgens met bloemen gehuldigd en was er voor iedereen wat lekkers. De eerste en belangrijkste prijs, het kampioenschap, is binnen.

Op woensdag 27 april a.s. speelt het team voor de jeugdbeker de halve finale tegen RVC 33 uit Reeuwijk. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom op de Boekhorst om deze helden toe te juichen. Ze gaan voor de dubbel.

Tekst Cock Heemskerk en foto's Max Adriaens.