Datum: 01-10-2020 - 09:59
15
apr
'16

André Hazes jr. bij de Kaninefaaten op 11-11.

Carnavalsvereniging de Kaninefaaten heeft André Hazes jr. weten te strikken voor een grandioos optreden op 11-11. Dat de liedjes van André Hazes sr. nog steeds erg populair zijn, hebben we begin deze maand kunnen zien en horen tijdens ‘Heel Noordwijkerhout zingt Hazes’...

Het was een uitdaging, maar het is gelukt! André Hazes jr. is geboekt voor een grandioos galafeest. Hij zal niet alleen liedjes van zijn vader zingen, maar vast ook zijn ‘Leef’, waarmee hij succesvol aan de weg timmert, vertolken.

Ondanks dat de zomer nog moet aanbreken, zijn de voorbereidingen in volle gang. Want de 11de van de 11de staat  natuurlijk in het teken van de Prinsbekendmaking. Wie wordt de 57e Prins der Kaninefaaten? En wie mag de jeugd voorgaan als de 50e Prins der Babyfaaten?

De Junior- en Senior Dansmariekes zijn volop in training om deze avond het publiek te kunnen laten genieten van nieuwe dansen. Ook worden voorbereidingen getroffen om De Schelft weer om te toveren in een feestelijke prinsenzaal.

André Hazes jr. is niet de enige artiest die deze avond feestelijk zal invullen. Ook de bekende coverband Nigtlife, die al verschillende keren het 11-11 gala heeft ingevuld, is van de partij! En ook de Gents zijn door de Kaninefaaten geboekt. De vrienden Danny Froger, Danny Nicolai en Wesley Klein zullen met swingende medleys zowel eigen repertoire als liedjes van Guus Meeuwis, Marco Borsato of van de Toppers ten gehore brengen.

Kortom kosten nog moeite worden gespaard om van deze gala-avond wederom een waar succes te maken. Het duurt nog even voor het zover is. In oktober komen de kaarten à 15 euro beschikbaar voor iedereen vanaf 18 jaar. Zet vrijdag 11 november alvast in uw agenda en houdt de publicaties over de kaartverkoop na de zomer in de gaten. Zodat u er op tijd bij kunt zijn!

Tekst CV de Kaninefaaten - foto's PR.