Datum: 25-09-2023 - 04:37
15
apr
'16

Huisvesting arbeidsmigranten 'De Trampoline' Schippersvaartweg krijgt vorm.

Er wordt door Flexwonen.nu hard gewerkt aan de bouw van De Trampoline, de tijdelijke huisvesting van arbeidsmigranten aan de Schippersvaartweg in Noordwijkerhout. Na de plaatsing van de units in maart, wordt de woonlocatie nu binnen en buiten gereed gemaakt...

De verwachting is dat de units vanaf 1 juli 2016 bewoond kunnen gaan worden, waarmee onwenselijke woonsituaties voor arbeidsmigranten elders kunnen worden opgeheven. Elke unit wordt volledig ingericht voor twee personen en is voorzien van keukenblok en badkamer.

Op dit moment vinden binnen alle voorbereidingen plaats voor de aansluitingen op gas- en waterleidingen. Buiten is het kunstgras voor het sportveldje gelegd, zijn uitsparingen gemaakt voor beplanting en worden voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een fietsenstalling.

De naam De Trampoline komt van het Poolse Trampolina dat springplank betekent. “Jonge, ambitieuze hardwerkende mensen willen wij graag een springplank naar succes bieden”, zegt Nico Geerlings, directeur van Flexwonen.nu.

“We doen er alles aan deze mensen een ‘thuisgevoel‘ te geven, waarin huisvesting heel belangrijk is. Want dat zorgt voor gezonde en gelukkige mensen, die harder werken, beter presteren en prettiger gezelschap zijn. Zo kan er een samenleving ontstaan waar men in goede harmonie met de omgeving samenleeft.”

Tekst en foto's Flexwonen.nu