14
apr
'16

Seniorenmiddag ODI in het geding.

Al ruim 20 jaar organiseert toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout tweemaal per jaar een seniorenmiddag voor ouderen waarbij 65-plussers uit de Duin- en Bollenstreek gratis kunnen komen genieten van een leuke toneelvoorstelling en een kopje koffie. Het aantal bezoekers...

van deze middagen zit al jaren in de lift en gemiddeld bezoeken zo’n 150 ouderen deze middagen. De senioren waarderen deze middag altijd enorm. Door de stijgende zaalhuur, het wegvallen van gemeentelijke subsidie en de gestegen prijs van de consumpties is het steeds lastig geworden voor ODI om deze middagen gratis te blijven verzorgen. 

Door gebruik te maken van fondsen heeft ODI de afgelopen twee jaar de middag toch kunnen verzorgen maar een structurele oplossing is er tot op heden helaas nog niet. Daarom is ODI zoekende naar sponsoren voor de seniorenmiddag die een deel van de kosten van deze middag op zich willen nemen zodat ODI ook in de toekomst deze leuke middag voor de senioren kan blijven verzorgen.

Bedrijven of particulieren die eventueel wel willen sponsoren kunnen contact opnemen met ODI via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto pr.