13
apr
'16

16 april Record Store Day met Rita Zipora en Causes bij Vink Multimedia.

Nooit eerder kwamen meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers op één dag wereldwijd bij elkaar om de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak te vieren. Op Record Store Day is dit een feit. Dit unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke...

platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan en is hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld. De winkelvloeren van meer dan 80 onafhankelijke platenzaken veranderen op Record Store Day in verschillende podia door het land verspreidt, met meer dan 250 optredens.

Vele artiesten touren door het land om er zo veel mogelijk aan te doen, een enkeling zelfs 12 op één dag. Of de artiest nu al een volledig uitverkochte clubtour in het vooruitzicht heeft of debuteert op Record Store Day, er wordt met liefde gespeeld en geluisterd.

Record Store Day is voor iedereen vrij toegankelijk en laat je als bezoeker proeven van de lol van het verzamelen van het fysieke product. Record Store Day is het grootschaligste kleinschalige muziekevenement ter wereld.

Bij Vink Multimedia, Dorpsstraat 19a Noordwijkerhout komen de volgende artiesten: 13.00 uur: “Rita Zipora” (Wereld Draait Door dinsdag 5 april jl), 14.00 uur “Causes” (hit “walk on water”). Kom langs en geniet!