Datum: 16-02-2020 - 20:12
15
apr
'16

Feest met de stroopwafels van Scouting Bosgeest.

Op dinsdag 19 april gaan de leden van Scouting Bosgeest langs de deur om stroopwafels te verkopen. De stroopwafels zijn die dag gehaald bij de vaste bakker in Gouda. Zij zijn super vers en de kwaliteit is altijd goed. Zorg dat u thuis bent, zodat u die avond al kunt genieten...

van deze heerlijke stroopwafels.

Stroopwafel verkoop
De jeugdleden komen dinsdag tussen 17:00 en 20:00 uur bij u langs om de pakjes à  €2,50 te verkopen. U kunt alleen met contant geld afrekenen. Wilt u zeker zijn van een pakje stroopwafels, dan mag u deze ook tussen 17 en 19 uur kopen in het clubhuis aan de van der Weijdenlaan 2b. Tip: koop meerdere pakjes en vries de stroopwafels in, dan heeft u een voorraadje in huis!

Facebookactie

Dit jaar is er weer een speciale stroopwafelactie op de Facebook pagina van de Scoutinggroep. Kijk op www.facebook.com/scoutingbosgeest, like en deel het bericht en raad hoe snel de voorzitter een pakje stroopwafels kan opeten. Op dinsdag 19 april worden de winnaars bekend gemaakt.

Spullen
Heeft u nog spullen voor de Koningsmarkt? De leden van Scouting Bosgeest komen de ingepakte spullen graag bij u ophalen. Neem hiervoor contact op met de familie Snel: 0252-373625 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt zelf de spullen brengen naar het clubhuis aan de van der Weijdelaan 2b. Dit kan op zaterdag van 11 tot 15 uur, en op maandag en donderdag van 19 tot 21 uur. Zaterdag 23 april is de laatste inlever mogelijkheid.

Koningsdag
Op woensdag 27 april vindt de grote jaarlijkse Koningsmarkt plaats rondom de Witte Kerk in Noordwijkerhout. Tussen 8 uur ‘s ochtends en 15:30 uur ‘s middags bent u van harte welkom. Dit jaar heeft de Scouting onder andere tweedehands artikelen, bloemen en planten,  wafels en een loterij. Ook is er een Kinderparadijs. De opbrengst van zowel de stroopwafelverkoop als de Koningmarkt wordt gebruikt om het clubhuis te onderhouden, de contributie laag te houden en leuke dingen te doen tijdens kamp.