Datum: 17-09-2021 - 10:05
12
apr
'16

Wethouders geven startsein Beursvloer Bollenstreek 2016.

De wethouders van de gemeenten Hillegom (Annechien Snuif), Lisse (Adri van Roon), Noordwijk (Marie José Fles), Noordwijkerhout (Bert Gotink) en Teylingen (Arno van Kempen) hebben op dinsdagmiddag 12 april de website van de Beursvloer Bollenstreek 2016 online gezet...

Hiermee werd het officiële startsein geven voor de aanmeldingsperiode van de Beursvloer. Onder het motto ‘durf te ruilen’ kunnen geïnteresseerde maatschappelijke organisaties en verenigingen zich vanaf deze datum inschrijven voor de Beursvloer. De Beursvloer Bollenstreek 2016 vindt plaats op woensdag 23 november 2016 in het Teylingen College, locatie Leeuwenhorst, in Noordwijkerhout.

De Beursvloer Bollenstreek is een ontmoetingsplaats voor maatschappelijke organisaties, verenigingen en het bedrijfsleven. Het doel is om elkaar te vinden om klussen te realiseren met gesloten beurs. Op de beursvloer kunnen contacten worden gelegd en deals worden gemaakt. Vraag en aanbod komen op een dynamische en sprankelende manier bij elkaar.

Vanzelfsprekend werkt een Beursvloer alleen optimaal als alle partijen precies weten wat ze willen vragen of te bieden hebben. Daarom wordt er vlak voor de beursvloer in alle deelnemende gemeenten voor de verenigingen en maatschappelijke organisaties een startavond georganiseerd. (Voor Noordwijkerhout op dinsdag 1 november)

Tijdens de startavond krijgen de deelnemers informatie over de Beursvloer en worden zij geholpen om de vraag en eventuele tegenbod zo concreet mogelijk te formuleren. Op deze manier is de kans op een geslaagde match tijdens de Beursvloer het grootst.

De Beursvloer Bollenstreek vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. De vorige edities waren succesvol. In alle drie de voorgaande edities waren er ruim 100 matches. Een goede reden om de Beursvloer dit jaar weer te organiseren. De Beursvloer Bollenstreek wordt georganiseerd door Lionsclub Bollenstreek in samenwerking met de gemeenten Hillegom, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen.

Foto BON