Datum: 11-08-2020 - 03:29
12
apr
'16

De Duinpan sluit Koningsdag af met een Amsterdamse avond in De Zilk.

Koningsdag in De Zilk is altijd een feest voor iedereen. Het kindercorso, de familie fietstocht, de pyamadisco voor de jeugd en schatgraven zijn vaste onderdelen van de Zilker Koningsdag. De Duinpan als middelpunt van de Oranjemiddag. De Feestcommissie verzorgt de Oranjemiddag...

op de parkeerplaats bij de Duinpan. Vanaf 15.00 uur wordt in de kleine zaal van de Duinpan een kinderfilm vertoond. Mocht het die dag slecht weer zijn, dan is er in de grote zaal een springkussen neergezet. Kinderen kunnen zich er helemaal uitleven.

Om 16.00 uur wordt een toast met Oranje Bitter uitgebracht op de Koning en wordt het gezellig op het terras met DJ Willem. Bij slecht weer verhuist iedereen naar binnen en wordt De Duinpan dé feestlocatie. Munten zijn verkrijgbaar in De Duinpan.

Voor de inwendige mens serveert Kees Klein en zijn team vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur een mixed grill, bestaande uit kipsaté, spareribs, hamburger, stokbrood, frites en een salade-buffet. Dat alles voor slechts € 10,- per persoon.

Amsterdams entertainment, het spetterende sluitstuk

Na het eten begint de Amsterdamse avond. De rasechte Amsterdammer Ruud Bos zit al 30 jaar in het artiesten vak. Hij heeft een breed repertoire, van André Hazes tot de echte Amsterdamse kaskrakers als ‘woonboot’.

Dat wordt meezingen dus met de nummers van Johnny Jordaan, Manke Nelis en Bolle Jan. Maar ook Engelstalige covers zij Ruud niet vreemd. Succes verzekerd dus. En een klinkend slot van een echte Hollandse Koningsdag. De avond duurt tot 24.00 uur. Toegang tot deze Amsterdamse feestavond is gratis en iedereen is van harte welkom.

Foto PR