Datum: 08-08-2020 - 02:16
11
apr
'16

Stem op tonknuppelen als het 'Koningsdagspel van 2016'. (filmpje)

Op zondag 3 april zijn er opnames gemaakt van het tonknuppelen, het evenement wat natuurlijk normaal plaatsvindt tijdens de Oranjefeesten in september. Deze ingelaste versie vond plaats in opdracht van de Staatsloterij, zij zijn op zoek naar het 'Koningsdagspel van 2016'...

Er zijn in totaal zeven Koningsdagspellen geselecteerd en men vraagt Nederland om door middel van een stem hun favoriete spel te steunen. Wij als Noordwijkerhout vinden natuurlijk dat het Tonknuppelen het allerleukste spel van Nederland is en daarom vraagt de Oranjevereniging om massaal te gaan stemmen op ons Kokkerhoutse volksspel.

Op woensdag, 20 april maakt de vakjury Kees Tol, Sandra Schuurhof en Piet Paulusma de drie spellen bekend die genomineerd zijn voor de titel 'Koningsdagspel 2016'. Op maandag, 25 april wordt het winnende spel bekend gemaakt om vervolgens groots gehuldigd te worden op Koningsdag zelf!

De actieperiode loopt van zondag 10 april 2016 20:00 uur tot en met zondag 17 april 23.59 uur.

Klik hier om het leuke filmpje, wat gemaakt is in Noordwijkerhout, te gaan bekijken en om te gaan stemmen op het Tonknuppelen als onze favoriet.

 

Foto's van de opnamedag BON.