09
apr
'16

Grote opkomst en opbrengst fancy fair Egelantierschool. (foto's)

Vrijdag 8 april vond in Bredeschool De Egelantier in De Zilk de jaarlijkse fancy fair plaats. De school was in een feeststemming en de organisatie mocht zich gelukkig prijzen met een grote opkomst. Op een zonnig schoolplein stond een enorm springkussen en kon men een ritje...

maken met de Zilker Duinrandexpress. In de grote aula waren er gezellige zitjes geplaatst rondom het Rad van Avontuur, waarmee weer prachtige prijzen te winnen waren. Ook de spelletjes in de verschillende lokalen trokken veel kinderen en ouders. De baksels binnen in het restaurant en de patat bij het kraampje op het schoolplein, waren weer overheerlijk en de bloemenstal zag er kleurrijk uit.

De poppendokter hield dit jaar een spreekuur in de Egelantier en veel kinderen brachten hun zieke knuffel of pop voor een deskundig onderzoek. Verder was er nog een bingo, de kinderen werden geschminkt en konden ze een heuse tattoo laten zetten.

Aan eind van de dag kon de organisatie melden dat de fancy fair dit jaar maar liefst €5300,- had opgebracht (in 2015 was dat € 4860,-) Met deze mooie opbrengst kan men de schoolverlatersdagen van groep 8 en de plaatselijke drumfanfare Altesa ondersteunen en ook nieuwe muziekinstrumenten kopen voor de school.

De organisatie wil alle sponsoren en de gulle gevers voor het Rad van Avontuur en de hulpvaardige ouders en kinderen bedanken voor hun inzet.

Foto's BON