Datum: 06-07-2020 - 11:48
09
apr
'16

Talentcoaching voor jongeren en X-out zoekt vrijwilligers.

Met Talentcoaching bieden we jongeren t/m 27 jaar die uitvallen op het gebied van school of werk een zinvolle dag of vrijetijdsbesteding door samen te klussen, sporten of te zoeken naar een geschikte dagbesteding in het vrijwilligerswerk. Zo leren de jongeren onder meer...

een dagritme op te bouwen, sociale vaardigheden, solliciteren en nieuwe talenten van zichzelf. Deze basisvaardigheden zijn van belang om de kans van slagen voor een nieuwe opleiding en/of werk te vergroten.

Ben of ken jij  iemand die wel wat hulp kan gebruiken en woon je in Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout of Teylingen, dan kun je contact opnemen met Lindsay Korsuize voor verdere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0683707013.

X-out zoekt vrijwilligers
Jongerencentrum x-out zoekt vrijwilligers voor de klassenfeesten en het bestuur.

Klassenfeesten
De klassenfeesten van X-Out zijn inmiddels een begrip in de regio. De vrijwilligers zorgen voor deze gezelligheid. De juiste muziek bij de juiste groep weten te vinden, dus de DJ van de avond kunnen zijn, als entertainer de groep vermaken met leuke spellen en natuurlijk zorgen voor gevulde glazen fris. Lijkt het jou leuk om af en toe mee te helpen? Ben je 14 jaar of ouder? Stuur dan een appje of bel naar Lindsay 0683707013

Bestuursleden

X-out zoekt een secretaris en algemene bestuursleden. In X-out worden onder begeleiding van twee jongerenwerkers activiteiten van velerlei aard georganiseerd aan ongeorganiseerde jongeren in de gemeente Noordwijkerhout.

De taak van het bestuur bestaat, in grote lijnen, uit het bewaken van het gemeentelijk beleid t.a.v. het jongerenwerk en het ondersteunen van de jongerenwerkers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter: Nick van de Berg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekst X-Out - Foto BON