Datum: 26-10-2021 - 23:58
08
apr
'16

Informatieavond dementie Topaz Munnekeweij krijgt een vervolg.

Dinsdagavond 5 april jl. vond er een informatieavond plaats in de Tuinkamer van Topaz Munnekeweij met als thema: Zie hoeveel er kan bij Dementie. Freek Gillissen, verpleegkundig consulent dementie in het Alzheimer Centrum VUMC en Sjef van Bommel, auteur van het boek...

'Ik ben niet kwijt' vertelden deze avond over hun ervaringen. De kernboodschap deze avond was 'Niet de ziekte maar de mens'.

De ervaring van Sjef van Bommel, door hem voorgelezen uit zijn boek, gaf veel herkenning in het publiek. Freek Gillissen gaf daarbij  praktische voorbeelden vanuit de praktijk en hoe daar op te reageren, vooral denken in mogelijkheden.

Omgaan met dementie is de kunst van verleiden.Wegens het groot succes van deze avond is er een vervolg gepland op 1 november 2016. Midden in de wereld blijven staan is weten wat er allemaal mogelijk is. Topaz Munnekeweij wil u daar graag bij helpen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Danielle Loos, Teammanager AB, OCD en Topaz Thuis of Dorry Janssen, Programma coördinator OCD. Voor meer informatie kunt u kijken op www.topaz.nl/ontmoetingscentrumdementie.

Tekst en foto's PR