Datum: 01-06-2023 - 10:16
26
apr
'16

Nieuwe 'Cultuur met Mes en Vork' op 18 mei in De Duinpan De Zilk.

De eerste 'Cultuur met Mes en Vork' is al weer achter de rug. Voor dit jaar staan er nog drie op de planning en de eerstvolgende is op 18 mei. Het was een gezellige en drukbezochte avond die 16e maart, de eerste ‘Cultuur’ van dit jaar, met medewerking van Arno van der Heyden...

De volgende 'Cultuur met Mes & Vork' staat al weer gepland op 18 mei. Ook die belooft weer een prachtige avond te worden met optredens van twee jonge cabaretiers.

Kirsten van Teijn
In diverse kranten werd zij al genoemd als een opvolgster van Adèle Bloemendaal met een sausje van Brigitte Kaandorp, of de nieuwe Jenny Arean. Daaruit blijkt al dat zij een komisch talent is, met een stem die klinkt als een klok. Kirsten heeft een enorme energie,  af en toe bijna tegen het hysterische aan en is afwisselend hilarisch en kwetsbaar.

Maarten Ebbers
Maarten sloot 9 jaar geleden zijn studie af  aan de academie voor Podiumkunstenaars. In eerste instantie richtte hij zich op muziek, maar na een jaar toeren als gitarist besluit hij als cabaretier verder te gaan en niet zonder succes.

In 2009 wordt hij de winnaar van het Leids Cabaretfestival. In zijn optredens is hij afwisselend pessimistisch, absurd, hilarisch en vooral veelzijdig en zeker muzikaal. Hij gaat moeiteloos over van blueszanger naar hardrocker.

Jan J. Pieterse
De bedenker van Cultuur met Mes & Vork praat tussen de gangen van het diner het programma aan elkaar. Hij maakt daarbij veelvuldig gebruik van zijn eigen boekjes met hilarische puntdichten.

Kaarten bestellen voor dit avondvullende programma, incl. het door Kees Klein met passie bereide 3-gangen diner kan uitsluitend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten bedragen € 36,- per persoon en zijn incl. een welkomstdrankje, het 3-gangen diner en het entertainmentprogramma.

Voor aanvullende informatie kunt kijken op www.duinpandezilk.nl. De zaal is open om 18.30 uur en om 19.00 staat het voorgerecht op tafel. Parkeren is kosteloos in de directe omgeving van De Duinpan, Sportlaan 34, De Zilk.

Foto’s 1-2-3 van Kirsten van Teijn zijn gemaakt door Monique Kooijman
Foto 4 Maarten Ebbers is gemaakt door Ben van Duijn