05
apr
'16

Gratis jaarkaart Amsterdamse Waterleiding- duinen voor minima Noordwijkerhout.

Waternet biedt minima uit Noordwijkerhout een gratis (groeps)jaarkaart aan voor de Amsterdamse Waterleidingduinen. De jaarkaart is bedoeld voor mensen die vallen onder de doelgroep minima en voor een aantal regelingen bekend zijn bij de ISD Bollenstreek. Het...

aanbod gaat in 2016 in en is in principe structureel.

De gratis jaarkaart is een initiatief van Waternet. Het gaat om een gratis jaarkaart of groepsjaarkaart ter waarde van €10,00 respectievelijk €18,50. De kaart biedt toegang tot een 3400 ha. groot natuurgebied dat  ligt tussen Zandvoort en Noordwijk. Hier wordt 2/3 van het drinkwater voor Amsterdam voorgezuiverd. Het gebied is exclusief bestemd voor wandelaars.

Voor wie?
De kaart is bedoeld voor de inwoners van Noordwijkerhout die:
• uitkeringsgerechtigd zijn en/of
• bijzondere bijstand ontvangen en/of
• via de ISD Bollenstreek aangesloten zijn bij de Collectieve aanvullende zorgverzekering en/of
• een persoonsondersteunend budget/de inspanningspremie ontvangen

Hoe werkt het?
De ISD stuurt een brief waarmee de ontvanger bij het bezoekerscentrum Oranjekom van Waternet de gratis jaarkaart krijgt. Op de jaarkaart is niet te zien dat het gaat om een gratis kaart. De aanbieding geldt ook voor inwoners die in de loop van 2016 onder de doelgroep vallen.

Geen brief ontvangen
Inwoners die wel onder de doelgroep vallen en geen brief hebben ontvangen of in de loop van 2016 onder de doelgroep vallen, kunnen contact opnemen met de ISD Bollenstreek. Dit kan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer (0800) 95 67 000.

Meer informatie
Meer informatie over de jaarkaart kunt u vinden op www.waternet.nl/awd.