Datum: 03-08-2020 - 19:17
02
apr
'16

Noordwijkerhout opnieuw in de belangstelling, zondagochtend 3 april tonknuppelen.

Het is niet alleen VVSB, maar ook het Tonknuppelen dat opgevallen is bij de nationale media in Nederland. In opdracht van een Amsterdamse productiemaatschappij worden er deze zondag 3 april filmopnames gemaakt van een ingelast Tonknuppel-evenement! Deze maatschappij...

wil het fenomeen vastleggen en mee laten doen in een wedstrijd tussen 7 oudhollandse spelen, waarbij de film van het winnende evenement kans maakt om uitgezonden te worden op de nationale televisie (in opdracht van de Staatsloterij).

Wij Noordwijkerhouters snappen natuurlijk allang waarom Tonknuppelen een jaarlijks evenement is dat je niet wilt missen en het is natuurlijk mooi om Nederland opnieuw te laten zien dat Noordwijkerhout een fantastisch dorp is om te wonen en te leven.

Bij deze roepen wij onze enthousiaste Tonknuppel deelnemers en toeschouwers op om zondag 3 april tussen 12:00 en 13:00 uur een kijkje te komen nemen bij de vaste plek op het Bavo-terrein zodat we tijdens de opnames van het Tonknuppelen de deelnemers te kunnen aanmoedigen.

Dus kom zondagochtend gezellig even kijken, je kunt daarna altijd nog naar VVSB om de thuiswedstrijd tegen AFC te bekijken!

Tekst: Oranjevereniging Noordwijkerhout

Foto's PR: tonknuppelen 1912, 1950 en 2015.