Datum: 05-07-2020 - 08:28
01
apr
'16

Politiek Café met als thema: Huurwoningen in Noordwijkerhout.

Hoeveel huurwoningen zijn er in Noordwijkerhout? En in De Zilk? Hoelang is de wachtlijst? Hoe kun je snel aanspraak maken op een huurwoning? Komen er nieuwe huurwoningen voor Noordwijkerhouters? Zijn dit vragen die bij jou spelen als je op zoek bent naar een huurwoning in...

Noordwijkerhout of de Zilk? Kom dan op maandag 27 juni naar het Politiek Café. Het Politiek Café staat dan volledig in het teken van de huurwoningen in Noordwijkerhout.

Tijdens deze avond zal eerst Tweede Kamerlid Erik Ronnes (CDA) iets komen vertellen over het beleid rondom de woningmarkt in Nederland.

Verder zal Aad Verkade, directeur van Woningstichting Sint Antonius van Padua, komen spreken over de ontwikkelingen van huurwoningen binnen de gemeente Noordwijkerhout.

Ben jij erbij maandag 27 juni? Het Politiek Café zal plaats vinden in Café Van Der Geest Zeestraat 7A, 2211 XA Noordwijkerhout. Je bent vanaf 19:45 uur welkom en de avond begint om 20:00 uur.

Heb je nog tips voor het Politiek Café of lijkt het je leuk om mee te helpen in de organisatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je op de hoogte wilt blijven van het Politiek Café, volg ons dan op Facebook of op onze website, klik hier.