Datum: 04-12-2021 - 12:13
29
mrt
'16

Bijzondere workshop´Champagne proeven en doelgericht communiceren´voor Make-A-Wish.

LightHouse Communication organiseert in samenwerking met Champagne Experience op 7 april a.s. de workshop ‘Champagne proeven en communicatie’. De gehele opbrengst van deze workshop is bestemd voor Make-A-Wish Nederland. De Noordwijkerhoutse Karin Wiebenga van...

LightHouse Communication en Rogier de Bonth van Champagne Experience geven  deze workshop. “Het is een bijzondere combinatie. We nemen deelnemers mee in de wereld van champagne en doelgerichte communicatie”, aldus de organisatoren.

Rogier heeft een passie voor champagne die hij gebruikt in zijn workshops. Hij wil zakelijke communicatie een extra dimensie geven met champagne. Voeg daarbij Karin’s passie voor mensen waarmee  ze op een mens- en doelgerichte manier met communicatie resultaat wil behalen.

“Het mooie van onze samenwerking is dat communicatie vanuit verschillende kanten belicht wordt. Deelnemers leren champagnes proeven en op een speelse manier doelgericht communiceren. Vergeet daarbij niet dat ze met hun deelname ook het goede doel steunen, vertelt De Bonth.

De workshop vindt plaats op Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout waar Wiebenga al eerder mee samenwerkte. “We zijn beiden lid van het Make-A-Wish Bizz ontbijt en dragen dit goede doel een warm hart toe.

Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten horen we over de wensvervullingen die de stichting organiseert. Daaruit ontstond het idee om naast ons lidmaatschap iets extra’s te doen, zodat er nog meer liefste wensen vervuld kunnen worden.”

De workshop start om 15.00 uur en vindt plaats bij Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout, eindtijd om 17.00 uur. De kosten bedragen € 39,00 en de opbrengst van de workshop gaat naar Make-A-Wish Nederland.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en www.champagneexperience.nl.