Datum: 06-12-2021 - 00:28
28
mrt
'16

Harpe Davids trakteert samen met Streetdance- groep Van Nispen op een stijlvol concert. (foto's+filmpje)

2e Paasdag heeft de Harpe Davids het massaal toegestroomde publiek een heerlijke middag bezorgd. Samen met het leerlingenorkest en de Streetdancegroep van Gymnastiek- vereniging Van Nispen werd het in het Teylingen College een onvergetelijke middag met muziek en dans...

In het programma kwamen verschillende muziekstijlen voorbij. De Harpe Davids onder leiding van dirigent Hendrik Jan Lindhout opende het concert met “U zij de Glorie”. Na deze passende opening speelde het orkest o.a. “Noah’s Arc” en “Jesus Christ Superstar”. Dat de Harpe Davids van alle markten thuis is liet zij horen met “Spirit: Stallion of the Cimarron” en “Rolling in the Deep” van Adele.

Met Van Nispen liet het orkest zien hoe leuk het is om met elkaar een voorstelling te maken, te zien en horen waren “And All That Jazz” en “Mambo No.5”. De Streetdancegroep onder leiding van Ilse Vissers liet met “Show Me How You Burlesque” zien dat Van Nispen veel talent in huis heeft.

Het optreden van het leerlingenorkest van de Harpe Davids was een heerlijke onderbreking in het programma. Sara, Amber, Hein, Rosalie, Thom, Stijn, Timo, Krijn en Wouter lieten zich, met ondersteuning van  Klaartje en Marit uit het grote orkest, van hun beste kant zien. Met dit muzikaal talent ziet de toekomst van de Harp er zonnig uit.

Het slotnummer “It’s Raining Men” was deze middag de slagroom op de taart. In dit nummer lieten de Harpe Davids en de Streetdancegroep nog eens zien waartoe samenwerking kan leiden. Claudia van der Voet dankte na afloop Ton Romijn voor zijn vakkundige presentatie deze middag. Muziek maken is voor alle leeftijden.

 

De Harpe Davids nodigt je uit voor een open repetitie op woensdagavond 13 april van 19.30 tot 21.30 uur in gebouw De Parade, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout. Iedereen die een blaas- of slaginstrument bespeelt is van harte welkom.

Schrijf je alvast in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zorgen wij dat er wat extra muziek voor je klaarligt. Natuurlijk mag je ook gewoon aanschuiven en meekijken met je buurman of buurvrouw.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website en facebook: www.harpedavidsnoordwijkerhout.nl of op de facebookpagina, klik hier.

Foto's BON, laatste foto leerlingenorkest PR. Klik hier voor het filmpje.