26
mrt
'16

Golf op Koningsdag 2016 op Golfbaan Tespelduyn.

Dit jaar alweer het 13de Noordwijkerhouts Golfkampioenschap van de Oranjevereniging Noordwijkerhout waarbij de spelvorm voor iedereen weer heel bijzonder blijft! Een spannende en uitdagende wedstrijd voor ervaren en minder ervaren golfers, waarbij niet alleen de individuele...

prestatie telt, maar ook de gezelligheid waarbij de ‘Oranjesfeer’ erg belangrijk is. Het golfkampioenschap is wederom mogelijk gemaakt door het befaamde Super Trio en de andere bekende sponsors van de Oranjevereniging.

Het golfkampioenschap vindt plaats op woensdag 27 april 2016. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten meespelen zal er een ochtend- en een middagprogramma zijn. De ochtendflights lopen van 9.45 tot 13.00 uur en de middagflights van 13.30 tot 16.30 uur.

Op basis van inschrijvingen wordt er een passende indeling gemaakt over het ochtend- en middagprogramma. Hierbij wordt eerst rekening gehouden met de sponsors, Vrienden van Oranje en de donateurs van de Oranjevereniging.

De 18 unieke, spannende en uitdagende holes hebben een lengte van 48 tot 180 meter en bevatten ludieke en spannende hindernissen en behouden daardoor het inmiddels traditionele Oranjekarakter. De wedstrijdvorm zal dit jaar wederom stableford zijn, wat betekent dat iedereen een eerlijke handicapverrekening mee zal krijgen.

Deelnemers dienen in bezit te zijn van een CHP 54 of baanpermissie Tespelduyn. De inschrijving start op vrijdag 25 maart en sluit op zondag 10 april. Deze inschrijving staat tot 10 april open voor donateurs en inwoners van Noordwijkerhout. Na 10 april zal de inschrijving open komen te staan voor alle golfliefhebbers. Inschrijven kan uitsluitend via de OV-site, www.ovnwh.nl.

Op maandag 25 april tussen 19.00 uur en 20.30 uur kunnen deelnemers de scorekaart ophalen bij de Oranjevereniging in ’t Landhuys van Tespelduyn, op vertoon van de donateurkaart 2015/2016, het GVB of de baanpermissie Tespelduyn en de betaling van het inschrijfgeld. Daarnaast ontvangt u van Tespelduyn speciaal voor deze avond vrije toegang op het Tespelduyn Training Centre om uw swing en golfvaardigheden te oefenen.

Uiteraard zal Golfbaan Tespelduyn alles weer op een voortreffelijke manier verzorgen, waarbij er voldoende ruimte is voor een gezellig onderonsje met een hapje en drankje. Tevens is er de mogelijkheid na afloop van de prijsuitreiking gezellig te blijven dineren.

 

Het inschrijfgeld bedraagt voor Vrienden van Oranje en donateurs van de Oranjevereniging € 15,00 en niet-donateurs € 20,00. Aanmelden als donateur van de Oranjevereniging, voor € 5,00 of meer, is bij inschrijving vanzelfsprekend ook mogelijk!

Foto PR