Datum: 01-06-2023 - 17:25
24
mrt
'16

Arriva houdt paasactie in Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland.

Arriva houdt met Pasen een actie in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland. Op 27 en/of 28 maart 2016 kan de reiziger een hele dag onbeperkt met de stads- en streekbussen én luxe HOV-buslijnen (Qliners en R-net) van Arriva door de regio reizen...

voor maar € 2,00 per persoon (per dag). De vervoerder wil met deze actie vaste klanten belonen, en stimuleren de bus te gebruiken voor andere bestemmingen dan school of werk. Tegelijkertijd is de actie bedoeld om nieuwe reizigers te laten kennismaken met de voordelen van de bus.

Een hele dag reizen voor € 2,- per persoon; kinderen t/m 11 jaar gratis.

Wie met Pasen een uitstapje wil maken met het hele gezin, doet dat dus voordelig met de bus. Om te profiteren van de actie, kan de reiziger een voucher voor (maximaal) acht personen downloaden via arriva.nl/ovdagen.

Op vertoon van deze voucher (print of op het scherm van een telefoon of tablet) kan bij de buschauffeur een actiedagkaart worden gekocht voor € 2,- per persoon. Per betalende volwassene krijgen (maximaal) drie kinderen van 4 t/m 11 jaar hun actiedagkaart gratis.

De actie geldt alleen op 27 en 28 maart 2016. De voucher en dagkaart zijn geldig in de stads- en streekbussen en op de HOV-buslijnen (Qliners en R-net) van Arriva in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland.

Ze kunnen alleen worden gebruikt op buslijn 195/295 (Utrecht - Rotterdam) als Arriva de vervoerder is (dus niet in de bussen van Connexxion). De buurtbus, Belbus, OV-taxi, Keukenhof Express en buslijn 45 (Den Haag - Leiden) zijn van de actie uitgesloten.

 

Voor meer informatie over deze actie en de actievoorwaarden kan de reiziger arriva.nl/ovdagen raadplegen.