Datum: 16-07-2020 - 19:41
24
mrt
'16

Eerste schooltennistoernooi TV de Boekhorst groot succes.

Maar liefst 160 basisscholieren van de Victorschool, Regenboog, Prinsenhof, Optimist en de Egelantier uit De Zilk deden vandaag mee aan het eerste schooltennistoernooi. De organisatie was in handen van de trainers van tennisschool PURE Tennis van TV de Boekhorst. De kinderen...

speelden in teams van ongeveer 10 kinderen tegen andere teams. Iedereen speelde veel wedstrijdjes en door de aangepaste regels en methoden viel het niveauverschil erg mee.

Uiteindelijk ging het winnende team met een prachtige beker naar huis. Bij de groepen 5/6 was het jongens- en meidenteam van De Prinsenhof de winnaar. Bij de kinderen uit groep 7/8 won het jongensteam van De Regenboog.

Onder de deelnemers waren opvallend veel kinderen die nog nooit getennist hadden. Zij kunnen zich nu opgeven voor de kennismakingsactie van de Boekhorst om te kijken of tennis echt iets voor hen is: 3 proeftennislessen voor maar 10,-. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tekst TV De Boekhorst en foto's BON (laatste 2 foto's winnaars PR)