Datum: 09-07-2020 - 18:48
27
mrt
'16

Informatieavond ontmoetingscentrum dementie Topaz Munnekeweij.

Op 5 april is er een informatieavond om mensen met dementie en hun familie, mantelzorgers, hulpverleners en andere geïnteresseerden te wijzen op het ontmoetingscentrum dementie in Topaz Munnekeweij, Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout. U bent van harte welkom van...

19.30 - 21.30 uur (inloop 19.00 uur).

Freek Gillissen, verpleegkundig consulent dementie in het Alzheimer Centrum VUMC, zal vertellen over de gevolgen voor mensen met dementie en hun omgeving. Sjef van Bommel (auteur van ‘ik ben niet kwijt’) spreekt over zijn ervaringen en zijn boek. Na de pauze zal Freek met Sjef en het publiek in gesprek gaan. Tijdens deze avond is er volop gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Het ontmoetingscentrum
Het ontmoetingscentrum van Topaz Munnekeweij biedt ondersteuning en begeleiding die erop gericht is dat mensen met dementie zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Gedurende de dag biedt Topaz Munnekeweij activiteiten en therapie die gericht zijn op het behoud van de vaardigheden van de cliënt.

Topaz Munnekeweij organiseert activiteiten zoals bingo, handmassages, koken en bakken en geheugentraining. Het ontmoetingscentrum biedt ook ondersteuning aan mantelzorger(s). In het ontmoetingscentrum kunnen zij ervaringen en informatie delen over de zorg voor iemand met dementie.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.topaz.nl/ontmoetingscentrumdementie of contact opnemen met het Cliënt Service Bureau. Dit kan telefonisch via 071 4056925 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto BON