Datum: 10-08-2020 - 10:44
22
mrt
'16

Dansgarde Keiebijters op zoek naar meiden die ook dol zijn op dansen.

De Dansgarde bestaat uit een mini en maxi dansgardegroep. Bij een nieuw carnavalsseizoen wordt er getraind voor een  nieuwe gardedans en showdans. Elke dinsdagavond (met uitzondering van de schoolvakanties) vinden die trainingen plaats onder leiding van onze eigen...

team van trainsters en begeleidsters. Tijdens het carnavalsseizoen wordt er mee gedaan aan verscheidene dansmariekefestivals en toernooien waarbij verschillende prijzen worden gewonnen. De kleding voor beide dansen worden door de vereniging zelf verzorgd.

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar kom dan op dinsdag 29 maart meedoen bij de training van 18:30 tot 19:30 uur. Als jij tussen de 13 en 16 jaar oud bent, dan ben je van harte welkom bij de training op dinsdag 29 maart van 19:30 tot 21:00 uur.

De training vind plaats in het Katgebouw aan de Anemoonweg te Noordwijkerhout. Ben jij die meid die graag danst en ritmisch is geef je dan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom kijken bij de training op 29 maart. www.keiebijters.com.

Foto's Marc van der Molen.