Datum: 13-11-2019 - 21:50
21
mrt
'16

Zaterdag 16 april 'De Bloemenwandeling' rondom Noordwijkerhout.

Zaterdag 16 april organiseert VVV Noordwijkerhout, in samenwerking met de wandeltak van atletiekvereniging NSL Noordwijkerhoutse Strandlopers, de jaarlijkse Bloemenwandeling. U kunt weer genieten van een nieuwe wandelroute langs de meest kleurrijke bloemenvelden in...

Noordwijkerhout en omgeving. Door de zachte winter en het vroege voorjaar beginnen overal de velden te kleuren. Op het moment van de Bloemenwandeling zullen er volop kleuren en geuren zijn te bewonderen met waarschijnlijk zelfs al tulpen in bloei.

Er zijn drie routes van verschillende afstanden: 8 km, 15 km en 30 km. U wandelt in de prachtige omgeving van Noordwijkerhout. Alle wandelingen starten in het centrum van Noordwijkerhout, bij VVV Noordwijkerhout. De starttijden zijn tussen 8.30 en 10.00 uur. Nordic Walking is toegestaan. U loopt met een routeboekje. De routes worden niet uitgepijld.

Aanmelden
De kosten voor de wandeling van 8 km bedragen € 6,-, voor de wandelingen van 15 en 30 km € 7,50. Bij de prijs is inbegrepen onder andere een aandenken, een routeboekje, koffie of thee met cake bij All American Bowling, Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, Lunchroom Arthur, Restaurant Invitation.

Deelname is mogelijk door voorinschrijving bij VVV Noordwijkerhout en via de site van de NSL www.av-nsl.nl of op 16 april ter plaatse. Bij inschrijven op de dag zelf zijn de kosten: 8 km € 7,00  15 & 30 km € 8,50.

Tekst VVV Noordwijkerhout - Foto BON.