Datum: 01-07-2022 - 01:29
19
mrt
'16

Het boekje 'I love Noordwijkerhout' is weer uit.

Het is er weer: het boekje boordevol informatie over Noordwijkerhout en omgeving en met alle activiteiten en evenementen tot het einde van het jaar. Inmiddels razend populair en onmisbaar voor vele bezoekers en bewoners. Dankzij de geheel vrijwillige medewerking zorgt...

VVV Noordwijkerhout er elk jaar weer voor dat dit handzame boekje verschijnt. I love Noordwijkerhout staat voor trots op ons mooie dorp. Gezellig, gastvrij, altijd wat te doen is en dan ook nog eens midden in een prachtige omgeving waar je alles vindt voor een optimaal verblijf.

VVV Noordwijkerhout heeft inmiddels een mooie lijn met I love Noordwijkerhout-producten in haar assortiment. Zodat iedereen op zijn eigen manier dit gevoel kan uitdragen. I love Noordwijkerhout 2016 is vanaf 24 maart gratis af te halen bij VVV Noordwijkerhout.

Met achtergrondinformatie, de belangrijkste bezienswaardigheden en alles wat er dit jaar te doen is overzichtelijk op een rij. Kom dus snel het boekje halen in de VVV winkel aan de Dorpsstraat 8 en laat je inspireren door het verrassende en uitgebreide assortiment.

Tekst en foto VVV Noordwijkerhout.