Datum: 04-06-2023 - 06:55
18
mrt
'16

Een volle Duinpan in het 2e jaar van ‘Cultuur met Mes en Vork’. (foto's)

Op woensdagavond 16 maart was het al weer tijd voor de 1e aflevering in 2016 van het succesvolle 'Cultuur met Mes & Vork' in Trefcentrum De Duinpan. Dit concept valt bij het publiek bijzonder goed in de smaak, want na een succesvol eerste seizoen zat de Duinpan bij de...

eerste aflevering van 2016 weer gezellig vol. Ook deze avond was opnieuw zeer geslaagd te noemen. Tijdens een heerlijk 3-gangen diner, die verzorgd werd door Kees Klein en zijn team, werd op zijn eigen onnavolgbare manier de avond 'aan elkaar gepraat' door Jan Pieterse. Daarnaast was er een muzikaal en humorvol optreden van conferencier en zanger Arno van der Heyden.

De volgende 'Cultuur met Mes & Vork' van 2016 staat gepland op woensdag 18 mei en de drie cabaretiers die dan optreden zijn Jan J. Pieterse, Kirsten van Teijn en Maarten Ebbers. Boek snel want vol=vol.

Er kunnen nu al kaarten gekocht worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U geeft in uw e-mail het aantal personen aan, de namen van de deelnemers/sters en de voorkeur van het hoofdgerecht aan, de keuze bestaat uit vlees of vis.

Vergeet uw adresgegevens niet te vermelden of ga even langs bij de Duinpan en vraag om het aanmeldingsformulier. Via de evenementenafdeling van de Duinpan wordt dan alles verder geregeld. U ontvangt een betalingsverzoek en na ontvangst van uw betaling sturen wij de toegangskaarten naar u op.

Mondeling/telefonisch aanmelden bij De Duinpan is niet meer mogelijk! De kosten voor dit avondvullende programma incl. 3-gangen diner en welkomstdrankje zijn € 36,- p.p. Zonder geldig toegangskaart(en) heeft men geen toegang tot Cultuur met Mes & Vork.

De zaal van Trefcentrum Duinpan Sportlaan 34 in De Zilk is open vanaf 18.30 uur. Parkeren kan in de directe omgeving en is kosteloos. Meer info: www.deduinpan.com.

Foto's BON.