Datum: 15-08-2020 - 10:00
18
mrt
'16

Kom op de open repetitie kennismaken met de Harpe Davids.

De Harpe Davids uit Noordwijkerhout organiseert op woensdagavond 13 april een open repetitie. Het orkest repeteert iedere woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur onder leiding van dirigent Hendrik Jan Lindhout. Er is een pauze om 20.30 uur. De repetities zijn gezellig...

maar er wordt ook hard gewerkt, want we willen graag op onze concerten goed voor de dag komen. Iedereen die een blaas- of slaginstrument bespeelt is van harte welkom om de open repetitieavond bij te wonen. Je kunt dan kennis maken met onze muziek. Of je nu een topper bent of net les hebt genomen, maakt niet uit.

Meespelen of gewoon een kijkje nemen, alles mag en niets moet. Geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig naar de Harpe Davids? Schrijf je alvast in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zorgen wij dat er wat extra muziek voor je klaarligt. Natuurlijk mag je ook gewoon aanschuiven en meekijken met je buurman of buurvrouw.

Dus lijkt het je leuk om kennis te maken met de Harpe Davids, haar leden en haar muziek, schrijf je dan nu in. De repetitie wordt gehouden in De Parade, Van der Weijdenlaan 2a. Tot ziens op 13 april. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina.