Datum: 16-07-2020 - 18:48
13
mrt
'16

'De Lucky Strikers' van de Prinsenhof in de finale van NK Schoolbowlen.

In januari en februari organiseerde Bowlingvereniging Noordwijkerhout de voorrondes voor het NK schoolbowlen 2016 bij All American Bowling in Noordwijkerhout. 18 schoolteams van groep 7 en 8 uit ons dorp hebben hieraan deelgenomen en daarvan hadden zich 4 teams...

waaronder Rock & Roll van De Regenboog, RoadToWin van De Egelantier in De Zilk, De Lucky Strikers van De Prinsenhof en Pudding ook van De Prinsenhof, zich geplaatst voor de grote finaledag op 12 maart in Eindhoven.

Na de voorrondes in maar liefst 22 bowlingcentra in heel Nederland waaronder Noordwijkerhout, was het afgelopen zaterdag tijd voor de grote finale voor het NK Schoolbowlen in Mega Bowling Woensel met 24 banen in Eindhoven. In totaal hebben er dit jaar ruim 400 teams deelgenomen en waren in de finale alleen nog de beste teams over.

De 'Lucky Strikers' met Daan v.d. Klugt, Peter Jansen en Bastiaan Lut uit Noordwijkerhout, zijn uiteindelijk heel knap als 7e van de in totaal 24 teams geëindigd bij de finale van het Nederlands Kampioenschap Schoolbowlen in Eindhoven. Super gedaan jongens!

Foto PR