Datum: 27-09-2022 - 00:11
11
mrt
'16

Loting voor de Duin- & Bollenstreek Business Cup op Tespelduyn.

Maandagavond 7 maart vond de loting plaats voor de Duin- & Bollenstreek Business Cup in de sfeervolle Heerenkamer in het restaurant van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. De Duin- & Bollenstreek Business Cup is een nieuw initiatief van golfbaan-directeur Peter Duivenvoorde en...

uitgever John van der Tol, met als doel om zakelijk golfen en verbindingen leggen aantrekkelijker te maken voor deelnemende bedrijven. Zij kunnen namelijk spelen op de tijden dat het henzelf schikt.

Liefst 30 teams hebben zich ingeschreven voor de eerste editie van deze Cup en zij zullen na 10 golfwedstrijden op 1 oktober de gezamenlijke finaledag spelen. Rabobank Bollenstreek draagt dit initiatief een warm hart toe en heeft verbinden hoog in haar vaandel staan.

De keuze om voor 3 jaar als hoofdsponsor haar naam aan deze competitie te verbinden is dan ook een logische. Namens Rabobank Bollenstreek verrichtte directeur Richard van de Merwe de loting zoals dat ook gebeurt bij de Champions League.

De naam van elk deelnemend bedrijf zat in een balletje en middels het trekken van de balletjes werden de poules ingedeeld. Deze poules dragen de namen van bekende golfers, t.w. Mc Ilroy, Luiten, Mickelson en Spieth.

De teams zullen elkaar uitdagen en spelen op een samen gekozen tijdstip een wedstrijd over 9 holes. Ideaal voor ondernemers die wel de waarde inzien van golfend verbindingen leggen, maar kampen met een erg volle agenda.

Tijdens de finaledag op 1 oktober spelen alle teams hun laatste wedstrijd, met aansluitend een borrel, de prijsuitreiking en een gezamenlijk diner. Wie gaat er met de 1e Duin- & Bollenstreek Business Cup vandoor? Meer informatie is te vinden via www.tespelduyn.nl.

Foto PR