Datum: 12-08-2020 - 02:25
10
me
'12

BON helpt u bij het vinden van een Moederdagcadeau.

Zondag 13 mei is het Moederdag en zijn er vrijdag en zaterdag allerlei acties en aanbiedingen om moeders komende zondag te verblijden. Via de waardebon-pagina vindt u een aantal aanbiedingen, klik hier. Op zaterdag 12 mei vindt de Moederdagmarkt plaats rondom de Witte Kerk...

Een gezellige markt waar u allerlei mooie heerlijke en waardevolle cadeaus kunt vinden speciaal voor de moeders! Ook zal er op deze markt voor het 3 jaar op rij een ‘Allerliefste moeder van 2012’ uitgeroepen worden!

 

Dit jaar is er door de NOV een nieuw item georganiseerd. De NOV ‘ FOTO – BLOEMEN – HOEK’ . In samenwerking met de HEMA, Greenhouse en fotograaf Sjaak Weijers, kunnen alle kinderen van jong tot oud een GRATIS foto laten maken van zichzelf tussen de prachtige bloemen. Van iedere standhouder ontvangt u een kaartje als u een aankoop gedaan heeft. Met dit kaartje kunt u de foto laten maken. Dit is alvast een prachtig cadeau voor de Moederdag!! Nog een reden om zaterdag 12 mei a.s. het gezellige hart van de Bollenstreek, Noordwijkerhout, te bezoeken.

Op de waardebon-pagina vindt u een Moederdag-actiebon van Bloemenhoek het Uitzicht
en Outside-wishes.nl die zaterdag ook op de Moederdagmarkt staat in het dorp.