Datum: 12-05-2021 - 20:38
10
mrt
'16

DING DONG! Wat? Belletje trekkers?

In het weekeinde van 12 maart echt niet hoor! Tijdens dit weekeinde wordt de jaarlijkse Jantje Beton-collecte georganiseerd: een collecte voor en door het jeugdwerk bij u in de buurt. In Noordwijkerhout zetten Scoutinggroepen Bosgeest en de Sint Jozef/Emerentiana zich...

in voor deze collecte.

Vrij en uitdagend buitenspelen
De helft van de opbrengst gebruikt Jantje Beton voor projecten die ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland weer veilig, vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen.

De andere helft gaat naar de Scoutinggroepen Bosgeest en st. Jozef/Emerentiana die het geld inzetten om jeugd en jongeren blijven uitdagen om lekker buiten te spelen. Zij kunnen hiermee nog meer jongeren een uitdagende vrijetijdsbesteding bieden.

Steentje bijdragen
Samen met 700 andere Scoutinggroepen in Nederland zijn de Bosgeest en St. Jozef/Emerentiana verantwoordelijk voor een groot deel van de opbrengsten van de Jantje Beton collecte. Gewoon lekker buitenspelen, dat wil ieder kind. Maar vaak is er geen speelruimte, is de speelplek slecht bereikbaar of niet uitdagend genoeg.

Scouting staat voor de ontwikkeling van meiden en jongens en uitdagende buitenactiviteiten en stimuleert de creativiteit en vindingrijkheid van kinderen. Daarom draagt Scouting er graag een steentje aan bij om betere speelplekken te realiseren voor kinderen in heel Nederland.

Scouting

Heb je zin om een keer mee te spelen? Wil je komen kijken bij de Scouting? Kijk dan op www.bosgeest.nl of www.hescohonk.nl.