08
mrt
'16

Een muzikale spelletjesmiddag met de Zonnebloem Noordwijkerhout. (foto's)

Voor 40 gasten van  de Zonnebloem begon zaterdagmiddag in het Victorhuis de muzikale spelletjesmiddag met koffie en thee en  een heerlijk gebakje. Ondertussen werd  in de keuken de door sponsoren geschonken kaas en worst in hapklare stukken gesneden. Andere vrijwilligers...

gaven daar waar nodig uitleg van de spelletjes. De gasten konden kiezen uit een scala aan spelletjes. Had je van het ene spel genoeg, dan kon je zonder zoeken aansluiten bij een andere tafel. Hoogstens zou je de vraag kunnen  stellen wat ga ik nu doen? 

Het oud Hollandse spelletje sjoelbakken was ruimschoots aanwezig. Af en toe werd er fanatiek om de punten gestreden. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Vervolgens werd plaats gemaakt voor het zeemanskoor De Noordwijkers. 

Meezingers, smartlappen en meedeiners volgden elkaar op. En, de polonaise mocht niet ontbreken, maar bij het zingen van het Noordwijkerhouts volkslied ging iedereen echt los. Tegen half vijf uur werd door Lia van Hal, het koor bedankt voor hun inbreng.

Ook heel veel dank aan de vele vrijwilligers voor hun inzet deze middag. Een middag die mede mogelijk werd gemaakt door  een groot aantal sponsoren. Een dankbaar applaus voor de gulle gevers. Zonder uitzondering gaven de gasten aan dat het ook nu weer een feestelijke en heel gezellige middag is geweest.

Foto's PR